top of page
Medicinsk fotvård - 680 kr
Fotbad, nagelvård och fotvård. Tips och råd om egenvård. Behandlingen avslutas med insmörjning av fötterna.
Rabatterat pris för pensionärer, 650 kr.


Fotspa - 950 kr
Behandlingen börjar med en skrubb av fötterna, detta peelar bort de döda hudcellerna. Sen får du ett skönt fotbad. Behandlingen fortsätter med klippning och filning av naglar följt av lättare slipning av fotsulorna. Avslutar med lackning av naglarna och en lättare fotmassage.

Fotvård Lyx -950
Behandlingen inleds med en skrubb av fötterna. Följs av klippning och filning av naglarna. Sedan slipning av fotsulor och eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en längre massage av fötter och underben med varma stenar om så önskas.

Fotvård Delux -1050 kr
Behandlingen inleds med en skrubb av fötterna. Följs av klippning och filning av naglarna. Sedan slipning av fotsulor och eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen fortsätter med en längre massage av fötter och underben med varma stenar om så önskas. Och avslutningsvis lackar jag dina naglar.
 
Fotvård (momsbelagd för friskvårdspeng)​ - 850 kr
Fotbad, nagelvård och fotvård. Behandlingen avslutas insmörjning av fötterna och en lättare fotmassage.
 
Delbehandling - 480 kr
Behandling av ett specifikt fotproblem såsom vårtor, kartnaglar eller liktornar, med mera. Vid upprepade vårtbehandlingar bokar vi tiden hos mig eller över telefon.
 
Fot- och underbensmassage - 490 kr
Behandlingen inleds med ett skönt fotbad och sedan får du njuta av en härlig fot och underbensmassage som sätter fart på blodcirkulationen. Denna behandling kan fås med varma stenar om så önskas, ange då detta vid bokning.

Hot stone massage 
En fantastisk spa behandling som ger fullkomlig avslappning. De varma lavastenarna förstärker och fördjupar massagens förmåga att minska stress och lösa upp spänningar. Musklerna slappnar av och blod och lymfcirkulationen ökar. Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.
Dels används de varma stenarna under massagen och dels placeras de ut på kroppen och byt växelvis ut.

Hela kroppen - från knopp till tå,  80 minuter - 1100 kr
Rygg, nacke, ben och fötter, 45 min - 750kr
Rygg och nacke, 30 min - 490 kr

Ansiktskur 
I denna njutningsfulla behandling är ansiktet i fokus.
Behandlingen inleds med en rengöring som följs av en peeling. Därefter läggs en mask som får verka i 8-10 minuter. Under tiden får du en skön hand massage. Sedan tvättas masken bort och en dagkräm blandat med morotsolja appliceras. Därefter får du njuta av en ansiktsmassage och hårbottenmassage.
Produkterna som används i denna behandling är rena, ekologiska produkter som är baserade på örter från Scandinavian herbs.
Denna behandling kan fås i 30 eller 45 minuter. Enda skillnaden är att massagen blir längre.

Ansiktskur 30 minuter -490 kr
Ansiktskur 45 minuter - 670 kr


Anpassad behandling
Tillsammans med dig skräddarsyr jag gärna behandlingar efter dina behov och önskemål.
 
bottom of page