Medicinsk fotvård - 580 kr
Fotbad, nagelvård och fotvård. Tips och råd om egenvård. Behandlingen avslutas med fotmassage. Rabatterat pris för pensionärer, 550 kr.
Fotspa - 750 kr
Behandlingen börjar med en skrubb av fötterna, detta peelar bort de döda hudcellerna. Sen får du ett skönt fotbad. Behandlingen fortsätter med klippning och filning av naglar följt av lättare slipning av fotsulorna. Avslutar med lackning av naglarna och en lättare fotmassage. Nagellacket får du sedan ta med dig hem.
Fotvård Lyx -790 
Behandlingen inleds med en skrubb av fötterna. Följs av klippning och filning av naglarna. Sedan slipning av fotsulor och eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en längre massage av fötter och underben med varma stenar om så önskas.
Fotvård Delux -890
Behandlingen inleds med en skrubb av fötterna. Följs av klippning och filning av naglarna. Sedan slipning av fotsulor och eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen fortsätter med en längre massage av fötter och underben med varma stenar om så önskas. Och avslutningsvis lackar jag dina naglar och nagellacket får dig sedan ta med dig hem.
 
Fotvård (momsbelagd för friskvårdspeng)​ - 720 kr
Fotbad, nagelvård och fotvård. Behandlingen avslutas med fotmassage.
 
Delbehandling - 390 kr (460 kr vid delbeh. fotfriskvård)
Behandling av ett specifikt fotproblem såsom vårtor, kartnaglar eller liktornar, med mera.
 
Fot- och handspa  - 750 kr​
Unna dig denna upplevelse med miniralrikt fotbad i saltkristaller från döda havet, följt av en saltskrubb av fötter och händerna. En lättare filning av fötterna och en avslutande hand - och fotmassage.
 
Fot- och underbensmassage - 390 kr
Behandlingen inleds med ett skönt fotbad och sedan får du njuta av en härlig fot och underbensmassage som sätter fart på blodcirkulationen. Denna behandling kan fås med varma stenar om så önskas, ange då detta vid bokning.
Hot stone massage - Nyhet!
En fantastisk spa behandling som ger fullkomlig avslappning. De varma lavastenarna förstärker och fördjupar massagens förmåga att minska stress och lösa upp spänningar. Musklerna slappnar av och blod och lymfcirkulationen ökar. Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande. Passar dig som gillar värme och behöver slappna av ordentligt.
Dels används de varma stenarna under massagen och dels placeras de ut på kroppen och byt växelvis ut.
Hela kroppen - från knopp till tå,  90 minuter - 990 kr
Rygg, nacke, ben och fötter, 50 min - 650 kr
Rygg och nacke, 30 min - 390 kr
Ansiktskur - Nyhet!
I denna njutningsfulla behandling är ansiktet i fokus.
Behandlingen inleds med en rengöring som följs av en peeling. Därefter läggs en mask som får verka i 8-10 minuter. Under tiden får du en skön hand massage. Sedan tvättas masken bort och en dagkräm blandat med morotsolja appliceras. Därefter får du njuta av en ansiktsmassage och hårbottenmassage.
Produkterna som används i denna behandling är rena, ekologiska produkter som är baserade på örter från Scandinavian herbs.
Denna behandling kan fås i 30 eller 45 minuter. Enda skillnaden är att massagen blir längre.
Ansiktskur 30 minuter -390 kr
Ansiktskur 45 minuter - 580 kr
Anpassad behandling
Tillsammans med dig skräddarsyr jag gärna behandlingar efter dina behov och önskemål.
 
Vaxning underben - 490 kr
Vaxning hela ben - 690 kr
Vaxning rygg - 490 kr
Se mer utförlig information om vaxning på hemsidans meny innan du bokar en behandling.